top of page
Klanten_review.png

What do my customers think

Je tiens à remercier Juriaan Poot, avec qui j'ai traité un achat pour un client français. J'ai rarement vu un vendeur aussi dévoué pour ses clients, si professionnel et d'une gentillesse absolue! Vous pouvez acheter les yeux fermés! Mon client est ravi, et nous espérons de trouver bientôt un nouveau client commun. Juriaan mérite bien plus que 5 étoiles!! Danke, THANK YOU, merci!​

(Vertaling: Ik wil Juriaan Poot bedanken, met wie ik een aankoop verwerkte voor een Franse klant. Zelden heb ik een verkoper gezien die zo toegewijd was aan zijn klanten, zo professioneel en absoluut vriendelijk! U kunt kopen met uw ogen dicht! Mijn cliënt is in de wolken en we hopen binnenkort een nieuwe gemeenschappelijke cliënt te vinden. Juriaan verdient veel meer dan 5 sterren!! Danke, THANK YOU, merci!)

 

Ulrike - Frankrijk - Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24V

Zeer fijne en vlotte afhandeling van verkoop, van begin tot eind goede service. Nogmaals bedankt Juriaan, groeten vanuit België.

Stein - België - Peugeot 205 GTI 1.9

Thank you! Thank you! Thank you! This car is incredible. I am really satisfied! I drove with it all the afternoon; it's a pleasure, the car is still thundering!!!

Louis - Frankrijk - Peugeot 306 GTI 6

Via de bekende occasion sites stuitte ik op de website van Almost Classic Cars. Tussen meerdere gave bijna klassieke auto’s, stond mijn nieuwe auto te blinken met zijn opvallende World Rally Blue Pearl kleur. Dit (rally) icoon - Subaru Impreza GT Turbo 555 - moest ik met eigen ogen zien en met eigen oren horen. Na prettig contact via e-mail, ging ik op bezoek bij Juriaan. Ik ging naar Berkenwoude met de intentie de auto te kopen, mits het gevoel goed was. Over de auto natuurlijk, maar ook over de aanbieder. En al snel bleek dit het geval. Juriaan wist veel over de auto te vertellen en na de proefrit wist ik zeker dat ik de nieuwe eigenaar zou worden van de Impreza. De afhandeling verliep zeer soepel en de auto stond de volgende dag al op m’n stoep! Al met al is dit sympathieke autobedrijf met passie een oprechte aanrader!

Ron - Nederland - Subaru Impreza GT Turbo 555

Ik heb een prachtige Citroën Saxo Vts gekocht bij Almost Classic Cars. De liefde voor bijzondere auto’s is hoog en dat is aan alles te merken! Vriendelijke en goede service maar vooral goede en eerlijke auto’s! Staat je droom auto er tussen? Dan is dit HET adres om hem te kopen! Dikke aanrader!!

Frank - Nederland - Citroën Saxo VTS 16V


I bought a Saxo VTS phase 1 from Juriaan, the head of "Almost Classic Cars“. I can only recommend his service, his knowledge and his selection of awesome Youngtimers. It was definitely not the last time that I came over to "Almost Classic Cars“.

Mich - Luxemburg - Citroën Saxo VTS 16V

Via Marktplaats viel mijn oog op een schitterende originele Peugeot 205 gti met weinig kilometers op de teller. Ik merkte al snel dat de verkoper Juriaan verstand van (zijn) klassiekers heeft en ook de 100% perfectie nastreeft. Een "Pietje precies" die juist voor dit soort auto’s een must is. Zorgen dat het voertuig weer jaren mee kan in het dagelijks verkeer. Hij leest zich héél goed in waardoor hij alles weet van de historie en vorige eigenaren. Tevens heeft hij de juiste mensen en adresjes om zich heen vergaard die de auto(‘s) weer als nieuw weten te maken. Ik hoop dat Juriaan in 2019 een klassieker-toertocht gaat organiseren om vervolgens met mijn GTI lekker mee te ‘crossen’.

Mischa - Nederland - Peugeot 205 GTI 1.9

bottom of page